Direct contact?Bel 030 - 20 909 13

Vervaardiging, onderhoud en reparatie van medische apparatuur.

Offerte aanvragen
Wij doen onderhoud en reparatie op locatie...
...Of in onze goed uitgeruste werkplaats Bekijk onze werkwijze

Over MDW Medical

MDW Medical is ontstaan in het voorjaar van het jaar 2008 langzaam toegegroeid naar een beroepsleven als zelfstandige; MDW medical werd geboren. Mijn eerste werkzaamheden bestonden uit het vervaardigen en repareren van medisch instrumentarium.

Inmiddels mag ik ziekenhuizen, ambulance diensten, privé klinieken, verpleeghuizen en leveranciers van medische apparatuur tot mijn klanten rekenen.”

Meer over ons

De diensten van MDW Medical

De medische zorg staat niet stil. Zorg wordt de klok rond en de gehele week door geleverd. Daarom is MDW Medical 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onderhoud, het verhelpen van storingen aan en reparaties van medische apparatuur.

MDW medical beschikt over een uitgebreide technische database met gebruikers- en service manuals. Het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties is daardoor snel en vakkundig uit te voeren, waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt.

Meer over onze diensten
Al negen jaar ervaring in de medische branche... Martijn de Wijk
...Ruim zestig bedrijven gingen u voor Bekijk referenties

Modificatie

MDW Medical heeft als sterk punt de mogelijkheid medische apparatuur te kunnen modificeren. Dit, naar ons eigen inzicht, of naar wens van de klant. Concreet heeft dit geleid tot een aantal produkten die wij in eigen beheer ontwikkeld hebben.
Klik hier voor wat voorbeelden

Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats met esd –veilige-werkplek , een grote grijp voorraad aan onderdelen en gekalibreerde test apparatuur.

Bekijk voorbeelden

Specialist in O.A.

  • Onderhoud en reparatie op locatie of in onze goed uitgeruste werkplaats.
  • Inventarisatie met nul-meting in diverse databases.
  • Volledig beheer van medische apparatuur (onderhoud, reparaties en administratief).
  • Service contract op maat.
  • Het opstellen en geven van adviezen aan gebruikers.